Perjantaina saavuttiin yllari pyllari muutama tunti myohassa Koh Taolle. Ei kauheasti yllattanyt etta 1,5 h matkaan menikin 4 h... No mutta mihinkas sita kiire kun lomalla ollaan. Perjantai iltapaiva etsittiin kamppaa ja loydettiinkin siedettava.Tosin ei mikaan viihtyisa, eipa siella muuta tehda kun kayda suihkussa ja nukkumassa.

Lauantaina kaytiin suomalaisesta sukellusfirmasta kysymassa Caritalla sukelluskurssia ja samana iltana sattu viela alkamaan kurssi. Carita sitten aloitti uransa sukeltajana lauantaina. Tahan mennessa (teoritunnit, muutama harjoitus matalassa rantavedessa ja muutama sukellus syvemmalla) on mennyt tosi hyvin. Vaikka kuulemma valilla menee tytto ja maski huuruun. Huomenna on Caritalla viela kaksi avomerisukellusta ja loppukoe. Pidetaan keskiviikkona rantapaiva ja mennaa torstaina varmaan sukeltaan sitten yhdessa.

Allekirjoittanut vietti sunnuntain rannalla ja Stig Larssonin kirjaa metsastaen. Metsastysonnea oli ja se viela sattui loytymaan. Tanaan kavin dyykkaamassa kaks sukellusta Taon lahivesissa. Oli kylla mukavata vaikka nakyvyydessa ois ollu parantamisen varaa.

Meilla tuli suunnitelmiin aika iso muutos ja paatettiin, ettei laheta Andamaanien puolelle ollenkaan. Mennaan takasin Koh Phanganille perjantaina ja ollaan siella viimeinen kuukaus. Matkustaminen on niin hanurista taalla ettei jakseta ruveta hyppimaan ympari ampari.

Ollaan taas yhteyksissa kun jotain tapahtuu !

-Konsta